Hvad er polymer kabelbakke

Hvad er polymer kabelbakke

Hesheng kabelbakke er sammensat af den lineære sektion, kabelbakkedæksel, albue eller bøjning, clips, klemme, beslag, tilbehør, støtte og bøjle af bakke og stige, som bruges til at understøtte kablet/beskytte kablet/styringskabel og styrekabel med et kontinuerligt system med stiv struktur.
Kabelbakke er en kabellægningsenhed, der får lægningen af ​​ledninger, kabler og rør til at nå standardisering, serialisering og generalisering.
Polymermaterialer er mere og mere udbredt i den mekaniske industri."Plast i stedet for stål" og "plast i stedet for jern" er blevet fokus for materialevidenskabelig forskning.Denne form for forskning udvider udvalget af materialevalg, og får de mekaniske produkter til at skifte fra det traditionelle sikre og tunge, høje forbrug til det sikre, lette, holdbare og økonomiske.For eksempel er slidstyrke af polyurethanelastomer, polyurethanelastomer særlig fremtrædende.Polymer bruges hovedsageligt som isolerings-, afskærmnings-, ledende og magnetisk ledende materialer i den elektriske og elektroniske industri.
Hesheng Group polymer kabelbakke er opdelt i trugtype, bakketype og stigetype.Hele kabelbakken, der består af beslag, beslag og installationstilbehør, kan opstilles uafhængigt eller fastgøres til forskellige bygninger (strukturer) og rørgalleribeslag, hvilket afspejler egenskaberne ved enkel struktur, smuk form, fleksibel konfiguration og bekvem vedligeholdelse.Alle dele skal galvaniseres og monteres i den udendørs bro uden for bygningen. Hvis det er nær havet eller hører til korrosionsområdet, skal materialet have de fysiske egenskaber som korrosionsbestandighed, fugtbestandighed, god vedhæftning og høj slagstyrke.
Polymer kabelbakke er en ny type kabelbakke med korrosionsbestandighed, lang levetid, lavt energiforbrug, miljøbeskyttelse og komplette funktioner.


Post tid: Mar-14-2022
-->