Fikseringen og placeringen af ​​kabelbakken (2)

Fikseringen og placeringen afKabelbakke

(3)VandretTvær kabelbakke:forbinde først det vandrette krydskabelbakke kombination, For at støttebøj kabelbakkemed supportstøtte ved hver udgang, og beslaget er så tæt på albuen som muligt, og fastgør derefter den vandrette bøjede kabelbakke til beslaget med en fast trykplade.Som vist i figur 5.2.6-6,5.2.6-7.

kabelbakkerkabelstigebakke

Kabelbakkestige kabelbakke

Figur 5.2.6-6 Figur 5.2.6-7

(4)Lodret bøjningskabelbakke: tilslut den lodrette bøjningskabelbakkekombination først, hold bøjningskabelbakken med beslaget ellerunistrutor stiver kanal or stål kanalpå det vandrette støttested, og fastgør den vandrette bøjede kabelbakke på beslaget med den faste trykplade. Fastgør en fast trykplade til svalehalerillen uden for bakken i den lodrette støtteposition, og fastgør den derefter til væggen, som vist iFigur 5.2.6-8.

bøj kabelbakke

 

Bøj kabelbakke

Figur 5.2.6-8

(2)LodretT-kabelbakkeellerTvær kabelbakke: Forbind først den lodrette T-krydskombination, hold bøjningskabelbakken ved den vandrette støtte, og fastgør den vandrette bøjede kabelbakke på beslaget eller støttekanalen eller unistruten med den faste trykplade. Fastgør en fast trykplade til swallow-tailen rille uden for bakken i den lodrette støtteposition, og fastgør den derefter til væggen, som vist i figur 5.2.6-9.

T-kabelbakkeT-kabelbakke

Figur 5.2.6-9

 


Indlægstid: 13. september 2022
-->