Forskellen mellem pulverlakerede kabelbakker og brandsikker kabelbakke

Forskellen mellem pulverlakerede kabelbakker og brandsikker kabelbakke

jeg har 2slags forskelligekabelbakker foran mig er den ene elektrostatiskspraymale kabelbakke, den ene erbrand-sikker kabelbakke, ved du, hvilken der er elektrostatisk spray, og hvilken der er brand-bevismaling?

1防火喷塑与普通喷塑

Forskellen mellem sprøjtetmale kabelbakkerog ildsikker kabelbakke, dette problem taler godt til dig.

Ja, det er rigtigt, elektrostatisk spraymale kabelbakkeogbrandhæmmende kabelbakkefordi overfladen på begge er et lag belægningsmaling, for ikke at nævne lignende, simpelthen identisk, fordi farven på de 2 kan tilpasses.

Først og fremmest, forskellen en: selv om de er meget ens, men sprayen på maling pulver er ikke det samme, brand-sikker kabelbakkepå overfladen af ​​malingen anvendes med brandhæmmende brandmodstand.Og elektrostatisk spraymalet kabelbakkeer elektrolytisk lag af organisk plast pulver på overfladen, formålet kan spille for at styrke anti-korrosion og smukke.

Forskellen mellem de to:de 2 rører ved forskellens tekstur,fire klassificeret kabelbakkepå overfladen vil have en følelse af pulverpartikler, føles ru og elektrostatisk spraymalingpulverlakeretkabelbakke, overfladen af ​​dette lag af organisk belægning er meget glat. Brand spraymaling overflade er mat, med en lille konkav og konveks, men pulverlakeret maling er flad lys.

21

Brandsikre kabelbakkerbruges generelt på steder med brandbeskyttelsesbehov og har brandhæmmende og brandsikre egenskaber.

Det smukke udseende af den elektrostatiske spraybelagt malingstyrker ikke kun korrosionsbestandigheden, men også vandtæt, olietæt og antistatisk.

More information about cable tray, you please feel free to contact us via laddertray@163.com , we can send you our full range kabelbakkekatalog.vores kabelbakker er UL- og CE-certificerede, og vi har mere end 16 års erfaring med fremstilling og eksport inden for kabelbakker.

Et sidste punkt:

Om det er ildsikre kabelbakkereller spraybelagt malet kabelbakkenødt til at give farvekort eller farveplader for at bekræfte, fordi producenterne er forskellige, længden af ​​bagetid, høj og lav temperatur, farven har en indflydelse på farven, farven er der en vis farveforskel.

 


Indlægstid: 19-jun-2023
-->